Har vi hestemennesker ingen pli, når vi handler med hinanden?

Har vi hestemennesker ingen pli, når vi handler med hinanden?

12. oktober 2019 0 Af Louise Hededam

Er det bare mig, der er en snerpe, når jeg bliver forarget over folk, der byder 40-50% under prisen i handler med rideudstyr?

Jeg har min gamle trailer til salg lige nu. Det skyldes, at jeg jo har været så heldig at indgå et samarbejde med Glad Trading i Kalundborg, som har stillet den fedeste Ifor Williams-trailer til rådighed for mig. Og så er der jo ikke rigtig nogen grund til, at min egen trailer står herhjemme og samler støv.

Derfor er den sat til salg på Facebook og dba. Det er ikke altid lige nemt at prissætte de varer, man sælger. Jeg har på fornemmelsen, at det er rigtig svært, når man handler med heste, men det har jeg selv tilgode at opleve 😬

Min trailer er ikke ny, og den har kørt rigtig meget. Der er skiftet flere, større ting på den, og den er i fin stand, pånær en lygte der ikke virker. Dette har jeg taget højde for i prisen, som er sat efter, hvad andre lignende trailere står til.

Vil give 12.000

Anyways, traileren står til 24.000 (har vist sat den ned til 22.000 på dba), og jeg har skrevet, at jeg er åben for bud. I denne uge har jeg så to gange fået bud på 15.000 på Facebook, – og senest i dag på 12.000 på SMS (så det må være dba-annoncen).

Jeg havde faktisk lyst til at spørge her, om det var vores 25 år gamle havetrailer, de bød på…

Og jeg bliver ærligt talt pisseprovokeret. Ingen af disse mennesker har set traileren ude i virkeligheden. Og jeg har i annoncerne gjort rede for, hvilke nyere dele der er på traileren, og hvilke skavanker der er taget højde for i prisen.

Én ting er at byde et par tusinde under, men her er tale om ca 40% underbydning. Jeg ved, at det sker med heste også – altså at folk ser på en hest til 100.000, men kun har 60. Og jeg ved også, det sker med masser af rideudstyr, når man handler med private.

Med fare for at få virale tæsk: Er det bare mig, der synes, det er helt væk fra vinduet?

Læs også: Fortelt? Til traileren?!?!

Læs også: Tildes første Subaru Cup