Jeg er spændt på, om en ny gadget kan gøre mig til en bedre rytter
Ad Advertorial

Jeg er spændt på, om en ny gadget kan gøre mig til en bedre rytter

23. oktober 2019 0 Af Louise Hededam

Ok, jeg er ret sikker på, at jeg ikke bliver en bedre rytter af at bruge denne her nye gadget, men jeg er spændt på, om den kan forbedre mit management af mine heste. Nu skal sensoren fra Nivo i hvert fald testes igennem.

Siden en gang i sommer har jeg været testrytter for en spritny startup, Nivo. Nivo laver en lille gadget, som måske kan gøre dagligdagen med hestene nemmere.

Klar, parat, start

Da udviklingen af Nivo var ved at være færdig, blev jeg tilbudt at blive hængende til et fortsat samarbejde. Det sagde jeg ja tak til, og i den forgangne weekend var jeg til World Cup-stævnet i Herning, hvor Nivo havde stand. Se med her:

Militaryens 4. disciplin

I military rider vi som bekendt 3 discipliner, men vi arbejder faktisk også med en fjerde: Managementet i stalden og af den enkelte hest. Her taler vi om, hvordan vi fodrer, hvordan de går på fold, hvad vi udsætter dem for rent træningsmæssigt osv. Nok ikke ukendt for andre ryttere – heller ikke jer, der ikke rider military.

Når vi taler management, så er der med jævne mellemrum en eller anden fiks idé, der er oppe at vende, og nu er det altså denne gadget, jeg har tænkt mig at prøve af.

Jeg har fået en enkelt sensor med hjem, samt fire holdere til at sætte under Fritz’ og Max’ i alt fire sadler. Når jeg har fået den opdaterede app installeret, begynder løjerne. Og jeg lover at melde ind, hvad jeg synes om denne nye gadget!

Du kan se mere om Nivo her.

Og der kommer i øvrigt også et par andre bidder fra Herning på bloggen den kommende tid, så følg med.

Læs mere: Jeg har fået føl, og jeg er helt blank

Læs mere: Kan DRF’s nye generalsekretær revolutionere ridesporten?