Podcast afsnit 15: Kan DRF’s nye generalsekretær revolutionere ridesporten?

Podcast afsnit 15: Kan DRF’s nye generalsekretær revolutionere ridesporten?

5. maj 2019 0 Af Louise Hededam

Forbundet har fået ny generalsekretær, og det kan man jo vælge at være helt ligeglad med. Man kunne også interessere sig lidt for, hvad det kommer til at betyde både for en selv som rytter, men også for sporten generelt. Og jeg tror på, det bliver godt. 

Det var overraskende nemt at komme til at lave et interview med DRF’s nye generalsekretær, Morten Schram Rodtwitt. Måske havde han endnu ikke hørt, at jeg kan være pisseirriterende og stille kritiske spørgsmål. Eller måske er det faktisk et udtryk for det, han selv kalder sin pragmatiske tilgang til tingene. Efter interviewet er jeg i hvert fald rimelig overbevist om, at Morten vil rykke på de ting, han mener, ikke fungerer.

Vi skal have flere med

Morten Schram Rodtwitt ønsker desuden en mere opsøgende pressestrategi, så alle de gode ting ved vores sport kan blive bredt ud til et bredere publikum. Det kan måske give mere opmærksomhed fra flere sponsorer – og flere penge i sporten. Og måske var det netop derfor, det lykkedes mig at få en interviewaftale med ham så let.

Og så vil han også gerne have, at vi som ryttere føler os set og hørt, så vi i fællesskab kan skabe bedre klubber og stævner – til fordel for os alle!

Lyt til afsnit 15 af podcasten på de platforme, hvor du plejer at finde den – eller lige her:

Dette afsnit af podcasten er blevet til i samarbejde med Equifirst og Ifor Williams. Og du kan som altid finde alle de tidligere afsnit af podcasten her på sitet.

Topbillede: Den Smukke Hut