Er din trailer lovlig? Nyt afsnit af podcasten er ude nu

Er din trailer lovlig? Nyt afsnit af podcasten er ude nu

6. maj 2020 0 Af Louise Hededam

Det nyeste afsnit af podcasten Ridesport Nu er en lille special lavet i Herning omkring transport af hest i trailer. 

Jeg kører rigtig meget med mine heste og pigernes ponyer, og derfor er det vigtigt for mig, at der er styr på traileren, vi kører med. Jeg var så heldig sidste år at få stillet en Ifor Williams-trailer til rådighed fra Glad Trading i Kalundborg, og jeg har stor tiltro til, at folkene derfra ved, hvad de taler om.

Derfor hev jeg fat i markedschef Martin Vang Kristiansen under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning til en lille specialudgave af podcasten. Selvom vi går rundt blandt Ifor Williams-trailere på standen, gælder det, vi siger, for alle mærker.

Lyt med her:

Eller der, hvor du ellers henter og lytter dine podcasts.