Sygdom er ikke den bedste optakt til klubmesterskab 🙄

Sygdom er ikke den bedste optakt til klubmesterskab 🙄

10. oktober 2019 0 Af Louise Hededam

Der er klubmesterskab i weekenden, og jeg er IKKE klar.

Ok, jeg har været hjemme fra arbejde både tirsdag og onsdag, fordi jeg har været sløj. Jeg har fået redet lidt alligevel, fordi jeg bliver idiot af at ligge på sofaen og se serier og lave ingenting. Men kunne godt mærke i går, at det blev kompromisridning.

Så i dag tog jeg på job og var sikker på, at jeg var frisk. For at konstatere 4-5 timer senere, at det var jeg ikke. Suk!

Turen hjem i bilen fik mig derfor til at beslutte, at hestene fik fri i dag. Det er ikke værd at risikere at blive uvenner, fordi jeg har for kort lunte. Derfor blev det til fridag for drengene i dag, og så må vi se, om jeg når at ride Fritz i morgen. Max skal til dyrlægen til tjek, så det kommer der til at gå nogle timer med.

I får lige et billede af mit skønne føl. Bare fordi <3

Lørdag står den på en LA2-dressur til klubmesterskabet (her satser jeg på ikke at blive sidst), og søndag er det så klubmesterskab i spring, som går i LC.

Vi har redet fejlfri i både 100, 105 og 110 i år, så spring burde vi kunne klare. Og hvis jeg ikke er 100% frisk lørdag morgen (eller i hvert fald 90%), så dropper jeg dressuren.

Kryds fingre for, at jeg er rask – og rider ordentligt!

Læs også: Jeg ville det nok bare for meget

Læs også: Hvor langt går din hest på en dag?