Spændte, nervøse og forventningsfulde

Spændte, nervøse og forventningsfulde

27. februar 2020 0 Af Louise Hededam

Fredag og lørdag skal Tilde og jeg ride stævne på Riders Cup. Tilde er forståeligt nok nervøs, mens jeg har store forventninger. Og lidt sommerfugle i maven.

Det er Tildes første stævnestart på Fille, det er hendes højeste klasse (70 cm) nogensinde, og det er faktisk også første gang, hun er til stævne på fremmed grund. Så det er vist ok, at hun er lidt nervøs. Tirsdag havde Mia (Hastrup aka Chefen) sørget for rigtig god forberedelse:

Med spring på 85-90 skulle Tilde gerne gå bane i morgen og synes, det ser helt overskueligt ud.

Når Tilde og Fille har været to gange igennem 70 cm, kører vi hjem og sætter pony og Tilde af, og så læsser jeg Max. Han skal gå 90 og 100. Han har hoppet flere 100-klasser med Fie (proud horse owner) og har også gået 105 til et par militarystævner. Men vores samarbejde er stadig så nyt – det er kun 2. stævne sammen – så det kan være både fugl og fisk. Måske vil han elske den store, flotte hal på Riders Cup. Måske går han i spåner over, at det hele er så stort og flot. Vi får se.

Apropos spåner, så er der redt op med frisk bund og fyldt hønet i traileren!

Hovbyld, men klar!

Lørdag er det så Fritz’ tur til at komme med. Han går 110 og debuterer i 115. Med placeringer til de foregående stævner er det svært ikke at sætte næsen op efter 0-runder. På den anden side har vi bøvlet med hovbyld og 2-3 ugers uønsket pause, så jeg vil ikke sige, at vi kommer med den bedste forberedelse.

Men altså, man tager ikke til stævne uden at føle, at man er klar – så det er vi. Klar!!

Og så har jeg allerede spottet, at der er vegetarburger på frokostmenuen 👏🏻👏🏻👏🏻 Så kom forbi og se lidt lækker ridning og spis noget dejlig mad!

Helt ok menu 😉