Så fik Tilde også ny pony!

Så fik Tilde også ny pony!

23. november 2019 0 Af Louise Hededam

Det var hårdt at skulle sige farvel til Indi, som i september fik ny familie. Til gengæld har det været fantastisk at få Tildes nye pony hjem: Sig velkommen til Firfod Fielfraz!

Det burde være forbudt at tage ponyer fra børn. Shit, hvor kan de blive kede af det. Men det er også nødvendigt, når barnets ambitioner og evner løber fra ponyens. Og det gjorde de med Indi, som var blevet for stiv i sin gamle krop til at være springpony.

Heldigvis var Indi til låns og hun kunne derfor komme ud til en ny familie med en yngre pige, der kan elske hende, som vi gjorde.

Her har vi nået grænsen for, hvad Indis krop kan holde til. Men nøj, hun elskede det!

Tom boks

I en måneds tid stod boksen derhjemme tom, og jeg var ved at vænne mig til tanken om, at Tilde bare skulle hjælpe mig lidt med Max fremover.

Men vi har stået i kø til en helt fantastisk militarypony, og for en måneds tid siden blev han så ‘ledig’.

Derfor har vi nu overtaget tøjlerne på Firfod Fielfraz. Fille er en 20 år gammel New Forest fra Stutteri Firfod i Sakskøbing (hvor jeg faktisk selv er kommet som barn et par gange – det er jo så 30 år siden).

Masser af militaryerfaring

Det særlige ved Fille er, at han har gået military med mindst tre (fire?) af vores klubkammerater over de sidste mange år. Senest med Clara Skov (som først falder for aldersgrænsen næste år, men har fået hest nu), forinden da var det Caroline Suhr, og endnu før hende var det Emilie Maja Jensen.

Caroline til venstre, Tilde og Fille i midten, og Clara til højre

Men også militaryrytterne Emilie Kjær Jensen og Mette Kozeluh optræder på Filles CV, så det er en meget erfaren pony, vi har fået lov at låne.

Tilde skal nu vænne sig til en pony med lidt mere størrelse og væsentlig mere bevægelse end den forrige, og foreløbig går det rigtig godt. De har været med til spring et par gange, og det er sørme en let opgave, når ponyen hopper det, den bliver styret på.

Håbet er, at de kan gøre det rigtig godt i Subaru Cup i 2020 og måske også blive i stand til at ride military.

Læs også: Tildes første Subaru Cup

Læs også: Hvordan får du det hele til at hænge sammen?