Podcast afsnit 14: Springrytter Jessica Vinther Jensen om at blive bremset af en hjernetumor

Podcast afsnit 14: Springrytter Jessica Vinther Jensen om at blive bremset af en hjernetumor

24. marts 2019 0 Af Louise Hededam

Hun er ikke særligt spændende at følge på de sociale medier, men hun har været en rockstar på springbanerne. Nu kæmper Jessica Vinther Jensen for at komme tilbage i form på konkurrencebanerne, efter hun har gennemgået en operation for at få fjernet en tumor i hjernen.

Det sker ind imellem, at en ‘kilde’, jeg taler med i podcasten, overrasker mig i løbet af vores interview. Det skete i interviewet med springrytter Jessica Vinther Jensen, som var overraskende ærlig. Overraskende, fordi jeg fik lov til at tale med hende om det forløb, hun har været igennem før, under og efter en operation i hjernen.

Jessica var som pony- og junior/youngrider en af vores allermest lovende springryttere, – og nu er hun tilbage på konkurrencebanerne. Men hun kæmper stadig mod nogle af de spøgelser, der følger med et længere sygdomsforløb. Og kampen for at komme tilbage til toppen er heller ikke nem. Men Jessica er en fighter, og det skinner tydeligt igennem i dette afsnit af podcasten, hvor vi også får diskuteret hendes nærmest komplette fravær på de sociale medier.

Du kan finde podcasten Ridesport Nu der, hvor du ellers hører podcast. Husk at trykke ‘abonner’ – og giv mig også gerne nogle stjerner og en anmeldelse <3

Og så er afsnittet også til at lytte lige her:

Dette afsnit af podcasten er blevet til i samarbejde med Equifirst. Og du kan som altid finde alle de tidligere afsnit af podcasten her på sitet.