Podcast afsnit 11: Brugte ponyer og RUS – mød rytter og træner Lisbet Seierskilde

Podcast afsnit 11: Brugte ponyer og RUS – mød rytter og træner Lisbet Seierskilde

30. januar 2019 0 Af Louise Hededam

Lisbet Seierskilde vandt DM for seniorer i 2011 og red med ved EM samme år. Nu bruger hun det meste af sin tid på at undervise unge talenter på sine forældres gård på Midtsjælland.

I dette afsnit af podcasten kan du høre lidt om rytterverdenens pendant til arbejdsmarkedets medarbejderudviklingssamtale, MUS, nemlig Lisbet Seierskildes rytterudviklingssamtaler, RUS. Lisbet underviser et hav af unge ryttere, og for hende er det vigtigt, at de ikke allesammen tror, at de kan vinde DM, hvis de eller ponyen/hesten ikke er på niveauet. Men at de unge ryttere også har delmål og mål om at komme til at ride fx. 65% til C-stævner.

Vi kommer også ind på forskellige tiltag, Lisbet Seierskilde står bag eller er en del af, og som har til formål at udvikle de ryttere, som måske ikke lige står overfor at komme på landsholdet, men også gerne vil have noget ud af deres ridning.

Og så bliver Lisbet Seierskilde også ‘tvunget’ til at forholde sig til sin egen ridning, og hun bliver stillet spørgsmålet om, hvorvidt vi igen får hende at se til DM og på landsholdet.

Du finder det nyeste afsnit her:

…og tidligere afsnit her. Samt i iTunes og Spotify.