Min klub er bare sejere end din!

Min klub er bare sejere end din!

11. juni 2020 0 Af Louise Hededam

Kan man arrangere et militarystævne på 12 dage med en liste af forholdsregler så lang som den danske lock down-periode? Det kan min klub, og det er jeg mega stolt af!

Det startede faktisk i sidste uge, da vi kunne se, at Rigspolitiet havde tænkt sig om i forhold til, hvor mange arrangementer man kan have på en dag. Vi begyndte at tale om det, og blev mere og mere hooked på, at det skulle kunne lade sig gøre.

Mandag diskuterede vi det på bestyrelsesmøde – tirsdag fik vi 👍 fra militaryudvalget, onsdag lagde vi propositionerne op, og nu her torsdag er der åbnet for anmeldelse.

Corona-præget stævne

Vi har været nødt til at lave mange klasser med få starter (10!) i hver for at få det hele til at gå op med de 50 personer, vi maksimalt må være pr. arrangement. Det skyldes især de mange forhindringsdommere, der skal bruges i terrænet. 

Efter en time var halvdelen af starterne allerede taget, og det er skønt at se og høre, hvor mange der glæder sig til at komme og ride hos os. 

Den kommende weekend skal vi så have det hele til at spille med dressurhegn, springbaner og især terrænbanen, der altid kræver meget hårdt arbejde. Næste uge kommer til at gå med at lave startlister, inddele hele området i zoner, forklare rytterne, hvordan de skal forholde sig – og måske ændre på planen igen undervejs, hvis noget viser sig ikke at virke i praksis. 

Debut – og debut

Men for filan, hvor jeg glæder mig til næste lørdag og søndag, hvor Max og jeg suser igennem vores første 90’er sammen. Og ikke mindst til Tildes militarydebut, når hende og Fille starter 70.

Og jeg ved godt, at du sikkert også har en skidegod klub, du er glad for. Jeg er bare helt vildt glad og stolt over at være en del af Haslev Køre- og Rideforening i disse dage 😍

Fille efter terræntræning i Ishøj sidste weekend (han har fået øje på nogle får)