Jeg og flere end 67.000 andre var lige i Herning

Jeg og flere end 67.000 andre var lige i Herning

10. marts 2019 0 Af Louise Hededam

Når man sådan går rundt i MCH og Boxen i Herning søndag eftermiddag, begynder trætheden at melde sig. Ikke kun hos mig selv, der har trasket (og danset, men det er en anden historie) sammenlagt 30.000 skridt siden fredag aften, hvor jeg ankom. Men også for de mange hjælpere i røde jakker – og ikke mindst alle udstillerne i hallerne – er Herning både fedt og hårdt.

Arrangørerne bag Hest & Rytter samt selve hestedelen af Dansk Varmblods Hingstekåring 2019 må dog kunne gå glade i seng her søndag aften: Over 67.000 har besøgt Boxen og MCH i denne uge og dermed sat (endnu en) besøgsrekord. Sejt!

For mit vedkommende har turen været det hele værd: Min fodersamarbejdspartner, Equifirst, havde selvfølgelig banket en stor og flot stand op derovre og gav gode råd om foder. Jeg er ikke ret meget inde i foder, så i stedet for at stå og svare forkert på kundernes spørgsmål på standen, har jeg brugt dagene på at lave lidt små videointerviews med nogle af Equifirsts andre ambassadører.

Heriblandt springrytter Charlotte Schreiber:

Charlotte fortæller om "hendes" Herning 2019, hvor hun med Why Not blev nr. 4 i Ungheste Championatet i springning

Jeg var også så heldig, at fotografen Den Smukke Hut var i Herning. Bag ‘Hutten’, som vi kalder ham til daglig, står Kee Frandsen, og han tog nogle superfede ‘behind the scenes’-billeder, mens jeg talte med Charlotte.

Herligt at kunne interviewe i døren til stævneboksen. Foto: Den Smukke Hut

Charlotte godkender lige videoen. Foto: Den Smukke Hut.

Det er vist ikke så svært at se, hvem vi er ambassadører for 🙂 Foto: Den Smukke Hut.

Han er altså bare sej til at skyde billeder, ham ‘Hutten’ 🙂

Ingen penge – intet sukker

Der er bare slik og kager og Churros overalt, når man er i Herning – og jeg har så indført tre uger uden sukker for mig og min mand, fordi vi har spist for meget usundt i vores ferie. Suk…

Jeg købte lige præcis INGENTING på messen, men kun fordi jeg ikke har råd. Den her dør er til gengæld på min ønskeseddel 😉

Apropos ønskeseddel!!

Jeg fik faktisk også set lidt ridning – her er det fra øverste sal, hvor vi så Patrik Kittel ride fremmedrytter lørdag. Han er godt nok en sympatisk type, og jeg elsker, hvordan han insisterer på at kunne lægge hestene dybt og få dem til at være afslappede og runde.

Fristende at købe en skridtmaskine med MobilePay. Rikke er lige model for en dag.

Jeg bliver hvert år lige imponeret over, hvor langt ned i detaljen DV går med det her arrangement. Tænk, at nogen har til opgave at lave skilte til rebene, der skal for, når der er en dressurhest igang på banen i Boxen, så folk ikke vælter larmende op ad trappen.

Har du selv været afsted i år – og hvad var det fedeste?