Michael Jung har pensionsplaner for Sam

Michael Jung har pensionsplaner for Sam

26. marts 2018 0 Af Louise Hededam

Verdens bedste militaryekvipage rider på sin sidste sæson. Tyske Michael Jung har besluttet at pensionere 18-årige La Biosthetique Sam i år. Men foreløbig er der tre stævner i kalenderen.

Michael Jung skriver på sin facebook, at Sam går Pratoni i Italien i denne uge, hvor der går CIC3*. Desuden Kreuth i Tyskland 14 dage senere, hvor højeste klasse er CIC2*, og ikke mindst Badminton i England fra 2. til 6. maj i CCI4*.

Gyldent cv

La Biosthetique Sam og Michael Jung havde efter OL i London i 2012 titlen som både europamester, verdensmester og olympisk mester, og Sam har vundet Burghley i 2015 og Badminton i 2016.

2017 sluttede underligt for parret med en usædvanlig fejl fra Sams side, og til revanchen i Pau trak Jung Sam før start på grund af halthed. Jung har derfor meldt ud, at Sam ikke længere skal være en del af det tyske landshold, og der bliver derfor ikke noget sidste verdensmesterskab for Sam.

Jung skriver, at dem der kender Sam ved, at han ikke er til en stor ceremoni, så fans opfordres til at ‘sige farvel’ til ham i hans yndlingselement, terrænet.