Hvad mon der er i pakken?

Hvad mon der er i pakken?

1. december 2019 0 Af Louise Hededam

Se godt på dette indlægs coverbillede og prøv så at forestille dig, hvad en papkasse, Gøjs’ sårede ben – og mig i underbukser har med hinanden at gøre…

Ok, du skal ret hurtigt få svaret: Jeg har fået lov at afprøve to lasere fra Energy Laser, og de skal komme både mig og hestene tilgode.

Gøjs fik jo et ret stort sår, mens jeg var på ferie i starten af november. Det kan du læse mere om her.

Min dyrlæge anbefalede laserbehandling, når såret var helet lidt op. Og det bliver både en bekostelig og besværlig affære, hvis dyrlægen skal ud hver gang, hesten skal behandles.

Sådan ser såret ud efter tre en halv uge. Her under bandageskift

Du står jo i underbukser!

Noget andet er mig selv. Og ja, jeg har lagt et billede af mig selv i en slags boksershorts op. Prøv lige at se på området omkring mine hofter og det øverste af mine lår, og se så, hvor pilskæv jeg er. Det er som om, jeg går lige ned i den ene side og buler helt ud i den anden.

Højre hofte går lige ned, mens venstre buler ud

Jeg bliver med jævne mellemrum rettet, og selvom det her billede er nogle måneder gammelt, så er jeg stadig skæv.

Derfor har jeg aftalt med Rasmus fra Energy Laser, at jeg foruden at behandle Gøjs også skal behandle mig selv nogle af de steder, hvor jeg har smerter som følge af mine skævheder.

Hvad er der i kassen?

I torsdags hentede jeg altså en stor papkasse på tanken og skyndte mig hjem og pakkede den ud.

En stor laser med fire hoveder

En lille laser med et enkelt hoved

Kassen indeholdt to fine kufferter med hver en laser i. Plus flere dele, jeg intet aner om endnu. Så en af de kommende dage får jeg sat mig ind i, hvordan de virker, og så giver jeg en melding.

Stakkels Fritz har ondt

Og så finder jeg også ud af, om jeg kan behandle på Fritz. Han var til fys i fredags og havde ret ondt mange steder i kroppen – blandt andet i korsled, lænd og hals.

Måske kan jeg hjælpe fysioterapien lidt på vej med behandling de rette steder. Det finder jeg også ud af.

Foreløbig har Fritz nogle rolige dage, og så er jeg spændt på at ride ham senere den kommende uge for at se, om der skal andet og mere til end blot fysioterapi.

Læs også: Jeg rider med den bedste gjord

Læs også: Tilde har fået ny pony