Er der andre, der vil flytte med til Spanien? Eller Wellington?

Er der andre, der vil flytte med til Spanien? Eller Wellington?

10. februar 2020 0 Af Louise Hededam

Det regner, stormer, hestene smadrer hegnet og får hovbylder, og jeg er syg. Overvejer kraftigt at flytte til varmere himmelstrøg.

Kom søndag aften hjem til en hesteflok, hvor én var rendt gennem to hegn og havde forsøgt at drukne sig i mergelgraven (at dømme efter placeringen af hendes næsten intakte dækken), mens hendes eskapader havde hidset de andre så meget op, at Fritz’ havde smadret gummistøvlen, der skulle holde hans hovbyldsramte hov ren og tør.

Fritz er heldigvis god til at stå i sæbevand. Og min gode smed fortalte, at jeg ikke skal fortsætte med sæbevand, når først betændelsen er løbet ud

Ja, nu har jeg bøvlet med den hovbyld, siden jeg kom fra ferie. Det er sørme ikke nemt i det her vejr, men det har virket med gummistøvlen på – i hvert fald på folden. Jeg er begyndt at behandle den med den røde Energy Laser og håber godt nok, den snart er færdig med at skabe sig.

Den røde laser er til sårbehandling. Fritz får to doser, når jeg alligevel skifter forbinding

Nyt hegn, nyt dækken, ny boot

I morges var jeg så heldig, at min mand gik med ud for at reparere hegn. Jeg har feber og sveder som et svin, og så er det småt med kræfter til at løfte pælehammeren.

Mit hegn er oversvømmet, og det var hernede, Gaby var brudt igennem

Og Gaby?! Ja, hun var svedt i går efter alt det renderi, og hun havde mudder op og ned ad benene og under maven, men virkede ellers til at være helt ok. Nu har jeg bestilt et nyt dækken – sammen med en ny boot – og i dag er hun pakket ind i gamle rester.

Og jeg er pakket ind i en dyne på sofaen og drømmer om at flytte til Wellington.

Besøg hos Helgstrand i Wellington 2017

Alt er bare mere overskueligt i solskin. Selv en kæmpe græsplæne (her en springbane), der skal slås. Men det ville jeg jo have folk til, hvis jeg boede i Wellington

Læs også: Mine erfaringer med at behandle med infrarødt lys

Læs også: Mine erfaringer med at behandle sår med rød laser